Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille
KÄYTTÖ
Veden kanssa kosketuksessa saippua vapauttaa pehmeän ja kevyen vaahdon, joka jättää ihon joustavaksi, pehmeäksi ja hienovaraisesti tuoksuvaksi.
NETTOPAINO
100 GRS
Sopii kaikille ihotyypeille
Saippua on valmistettu käsityönä Villefranche-sur-merissä.
Elintarvikeväri.
Sisältää kanervan uutteita.
AINESOSALUETTELO
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/vettä, tuoksu, kehäkukka, palmuydinhappo, glyseriini, europaea-oliivi, natriumkloridi, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/kukkauute.
Korkea laatu yhdistettynä helppoon käsittelyyn, se on EasyClick.
EasyClick on saatavilla eri kuvioissa, ja "Luonto"-laatuja voidaan värjätä missä tahansa värissä. Lisäksi voidaan käyttää erityisiä värjäystekniikoita, jotta myös erikoisempia ideoita voidaan toteuttaa. Värjäys on luonnollisesti UV-kestävä eikä muutu juurikaan.
Kaikki kuviot ovat saatavilla HDF - Click -versiona sekä liimaversioina ja/tai viisteellä.
F.I.A.-Instant Marinade on uusi konsepti marinadeille. Marinadin valmistamiseksi jauhemainen yhdiste sekoitetaan veteen ja sen jälkeen lisätään öljyä.
- Marinadien ja siten lopputuotteen kustannusten vähentäminen
- Veden osuus hyvällä maulla jopa 65 % mahdollista
- Öljy/vesi-suhteen voi määrittää itse
- Marinadien valmistusprosessi omassa talossa
- Ei monimutkaista säiliöhallintoa
- Mehukas, hyvän makuinen, marinoitu tuote
- Ei kuivumista grillattaessa
- Laaja tuotevalikoima helposti mahdollinen
- Yhdisteen pitkä säilyvyysaika
- Vain tarvittava määrä marinadia on valmistettava
- Tilaa säästävä varastointi jauhemaiselle yhdisteelle
Makuvalikoimamme tarjoaa tunnetuista klassikoista myös uusia, kekseliäitä makuideoita. Näin voit helposti täyttää kuluttajien toiveet yhä suuremmasta makujen monimuotoisuudesta.
Hedera-kasvi, joka tunnetaan yleisesti nimellä muratti, on köynnös- ja maanpeitekasvien suku, joka kuuluu Araliaceae-perheeseen. Ne ovat arvostettuja viehättävän vihreän lehtensä ja kykyjensä vuoksi kiivetä ja peittää pintoja, kuten seiniä, aitoja ja puita.
Muratin lehdet ovat ikivihreitä ja yleensä lobuloituja tai kämmenmäisiä. Ne tulevat eri vihreän sävyissä, lajista ja lajikkeesta riippuen. Sen pääominaisuus on kyky kiivetä ja tarttua pintoihin adventiivijuurien avulla, jotka kehittyvät varsien varrella.
Muratin kukat ovat pieniä ja yleensä eivät kovin huomattavia. Ne tuottavat myrkyllisiä mustia tai tummanvioletteja marjoja kukinnan jälkeen (älä nauti). Muratteja on monia lajeja ja lajikkeita, joilla kaikilla on omat erityispiirteensä.
Se suosii epäsuoraa valoa, vaikka se voi sietää myös heikkoja valaistusolosuhteita.
Cut Spécialités, runsas valikoima herkullisia tuotteita, jotka on valmistettu kokonaisista korkealaatuisista perunoista. Täydellinen tuote erottuvaan menuun! Valmis, tuli, tarjoile! Ei lisämausteita tarvita!
Koko: 4 X 2.500g
Hanki leikattuja vihreitä papuja vertaansa vailla olevalla laadulla, valmiina höyrytettäväksi ja täydellisesti kypsennettäväksi minuuteissa.
Säilytä pakastettuna alle -18° C
Pakkaustyypit
400
grammaa
1
kilo
2,5
kiloa
10
kiloa
Tyypit
Leikattu
Koko
Ruokalaatuinen N2O on dityppioksidia, jota, kuten arvata saattaa, käytetään elintarviketeollisuudessa ja siksi sillä on myös oikea laatu tähän tarkoitukseen. Tämä dityppioksidin muoto on puhdistettu ja sen puhtausaste on 99,7 %.
Ruokalaatuista dityppioksidia (N2O) käytetään muun muassa kermavaahdon kapselien valmistuksessa. Tätä kaasua voidaan myydä kermavaahdon kapselina ja syöttää kermavaahdon siphoniin, tai se voidaan käyttää myös tunnetuissa kermavaahdon patruunoissa. Dityppioksidi (N2O) sekoittuu hyvin rasvaisiin aineisiin, joita lisätään kermavaahdon siphoniin, jotta saadaan aikaan mousse, kerma tai kermavaahto. Tämän edun lisäksi dityppioksidilla (N2O) on elintarviketeollisuudessa myös se etu, että dityppioksidi omaa antibakteerisia ominaisuuksia. Näin ollen kermavaahto säilyy jääkaapissa jopa 10 päivää.
Parsakaali eri paloina
Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina.
Tarjoamme seuraavan valikoiman:
valkoinen/vihreä
erilaisia pituuksia ja halkaisijoita
Varsia
Paloja ilman kärkiä (keskipalat)
Paloja kärjillä (kärjet & palat)
Kärjet